Gängmedlemmarna

En salig blandning av innebandyproffs och amatörer med förflutet i både La Liga och Damallsvenskan

1311_1813

Pontus Brydolf

Grundare

Var med under järn-nätterna 2009 och bildade klubben. Nu ensam kvar OG efter att Rolle Dahl och Nico flytt till Panama. Anfallare, men spelar där coach sätter honom. Är lika dålig på alla positioner. Kapten i alla år. 

1311_1813

Robin Lindholtz

Coach

Har hängt med sedan 2009. Var späd och ung med pipig röst, och slog av knät efter en pubertetsduell. Efter den tragedin växte han upp och är nu en ledare i omklädningsrummet. Tar ofta beslut som gör att Huvudstadens tappar poäng, men har fina biceps. 

1311_1813

Mats Pettersson

Original Member

En av de viktigare karaktärerna i klubben. Var med och grundade Huvudstaden. Har på senare år endast tränat, men gör inhopp när ledningen kallar. Blandar o ger rent tekniskt, men en fena i köket. 

1311_1813

Jimmy Andersson

Egen produkt

En gammal storspelare och dominerade slagskotten under hela 00-talet. Tappade stinget efter den berömda Högdalen-matchen och har sedan dess hållit sig i sekretariatet. Viktig i duschen. 

1311_1813

Stefan Saglind

Friåkare

45 bast, men en av de mest vältränade i laget. Slår ofta indianare, men räddar ofta upp det med fina dribblingar och skott. Byggde Globen 1989. Tränar endast. 

1311_1813

Adam Westerling

Fruktad back

Varit med sedan starten. En av de som sliter mest och trots många tekniska brister, släpper han sällan till. Sålde av Ica Maxi Haninge och lever nu som förtidspensionär i Åkersberga. Given i första linan. 

WE’RE CREATIVE

WE’RE PASSIONATE

WE’RE THE SOLUTION

WANT TO WORK WITH US?