Gängmedlemmarna

En salig blandning av innebandyproffs och amatörer med förflutet i både La Liga och Damallsvenskan

Brydolf2 (kopia)

Pontus Brydolf

Grundare

Var med under järn-nätterna 2009 och bildade klubben. Nu ensam kvar OG efter att Rolle Dahl och Nico flytt till Panama. Anfallare, men spelar där coach sätter honom. Är lika dålig på alla positioner. Kapten i alla år. 

Robin

Robin Lindholtz

Coach

Har hängt med sedan 2009. Var späd och ung med pipig röst, och slog av knät efter en pubertetsduell. Efter den tragedin växte han upp och är nu en ledare i omklädningsrummet. Tar ofta beslut som gör att Huvudstadens tappar poäng, men har fina biceps. 

Mats-profil

Mats Pettersson

Original Member

En av de viktigare karaktärerna i klubben. Var med och grundade Huvudstaden. Har på senare år endast tränat, men gör inhopp när ledningen kallar. Blandar o ger rent tekniskt, men en fena i köket. 

Jimmy

Jimmy Andersson

Egen produkt

En gammal storspelare och dominerade slagskotten under hela 00-talet. Tappade stinget efter den berömda Högdalen-matchen och har sedan dess hållit sig i sekretariatet. Viktig i duschen. 

Stefan

Stefan Saglind

Friåkare

45 bast, men en av de mest vältränade i laget. Slår ofta indianare, men räddar ofta upp det med fina dribblingar och skott. Byggde Globen 1989. Tränar endast. 

Adam

Adam Westerling

Fruktad back

Varit med sedan starten. En av de som sliter mest och trots många tekniska brister, släpper han sällan till. Sålde av Ica Maxi Haninge och lever nu som förtidspensionär i Åkersberga. Given i första linan. 

MAnge

Magnus Lind

Inköp från västkusten

Varvar innebandy med politik. Div fyras i särklass bästa back, men en oregelbunden närvaro gör att han försvinner något med vinden. Spelar endast matcher numera och surfar gärna på snapchat.

David

David Westerling

Mördande center

Tillhört Huvudstaden sedan 2010. Började de två första säsongerna som målvakt, och dominerade totalt.. när han inte var avstängd. Blev sedan utespelare och dominerar totalt i defensiven. Har en bolltouch som bara en mor kan älska, men varvar det med härligt blont och vackert änglahår uppsatt i tofs.

Ibra

Daniel Ekelund

Gammal tjackis från Sköndal

Snart 40 bast, men har en timing i spelet som ger coach gåshud. Skjuter väldigt hårt oxå. Var aktiv gängmedlem i Farsta Centrum på 90-talet och har många busskurer på sitt samvete. Slog rekord redan 2005 då han tillhört 300 olika föreningar. Vi hoppas han stannar i HIBK.

David

WE’RE CREATIVE

WE’RE PASSIONATE

WE’RE THE SOLUTION

WANT TO WORK WITH US?