fre. mar 24th, 2023
Bele Barkarby Innebandy

Bele Barkarby Innebandy är en klubb med ett rikt arv inom innebandyn. Klubben har stolta traditioner och har varit en ledande kraft inom sporten i många år. Det är ingen överraskning att klubben har utvecklat flera av de mest framstående spelarna i Sverige genom åren. I denna artikel kommer vi att ta en närmare titt på Bele Barkarby Innebandy och vad som gör klubben unik.

Historik

Bele Barkarby Innebandy grundades år 1979 och är en del av Bele Barkarby Idrottsförening. Klubben har en lång och stolt historia, och har genom åren haft flera spelare som har spelat i Sveriges högsta liga, Svenska Superligan. Klubben har också haft flera ungdomsspelare som har representerat Sverige på internationell nivå.

Klubbens filosofi

Bele Barkarby Innebandy är en klubb som fokuserar på att utveckla både ungdomsspelare och seniorlaget. Klubben har en tydlig filosofi om att ha kul på planen och att utveckla spelarna så mycket som möjligt. Klubben strävar efter att vara en plats där alla kan spela och ha kul oavsett nivå eller ålder.

Seniorlaget

Seniorlaget i Bele Barkarby Innebandy spelar för närvarande i division 1 och strävar efter att avancera till Svenska Superligan. Laget har en stark trupp med flera talangfulla spelare och en tränare som vet hur man tar fram det bästa i sina spelare. Bele Barkarby Innebandy är känt för att spela en snabb och teknisk innebandy som är mycket underhållande att titta på.

Ungdomslagen

Bele Barkarby Innebandy har ett stort fokus på att utveckla ungdomsspelare. Klubben har flera ungdomslag för både pojkar och flickor. Klubben har också ett program för att hjälpa unga spelare att ta sig till högre nivåer i sin innebandykarriär. Genom att fokusera på att utveckla unga spelare på rätt sätt, strävar klubben efter att bygga en stark grund för framtiden.

Träningsanläggningar

Bele Barkarby Innebandy har en av de mest moderna träningsanläggningarna i Sverige. Klubben har flera olika träningslokaler och en stor arena där laget spelar sina hemmamatcher. Arenan är utrustad med modern teknik och kan rymma upp till 1000 åskådare.

Av Lars B

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *