fre. mar 24th, 2023
smålands innebandy

Välkommen till vår guide om Smålands Innebandy! I den här artikeln kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om innebandy i Småland, från de senaste resultaten till föreningarna och spelarna som dominerar i regionen.

Senaste nytt från Småland Blekinge

Låt oss börja med de senaste nyheterna från Småland Blekinge, där den senaste tävlingen handlade om upp- och nedflyttning för herrar. Under tävlingen kämpade Dam 1 och Herr 2 för att få nytt kontrakt och det var en riktigt spännande match som var superviktig för båda lagen. Tidigare har det även varit en rysare av en match där säsongens viktigaste match väntade.

Föreningarna i Småland

I Småland finns det flera olika föreningar som utövar innebandy på hög nivå. En av dessa föreningar är Småland Växjö Vipers, som besöker skolor och inspirerar unga spelare att börja spela innebandy. En annan förening att hålla ögonen på är Småland Blekinges IBF, som också utövar hög nivå innebandy och kämpar i tävlingar såsom Svenska Cupen.

De mest kända spelarna i Småland

Småland har många talangfulla spelare inom innebandyn. En av de mest kända spelarna är Henrik Jansson, som är en redaktör för Innebandymagazinet [5]. En annan talangfull spelare är Malte Lundmark, som spelar för Småland Växjö Vipers och har varit med i landslaget för P16.

iBIS-information Småland Blekinges IBF

Om du vill hålla koll på resultaten och statistiken för Småland Blekinges IBF kan du besöka iBIS-information på deras hemsida. Där kan du se allt från distriktets tävlingar till aktuell tabell och mycket mer.

Av Lars B

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *